Idrottsskolan

Här hittar du information om Idrottsskolan. Idrottsskolan innebär att barn under ett antal veckor får prova på olika idrotter på sin fritid.

Målgruppen för idrottsskolan är alla barn i Värnamo kommun som går i årskurs 2. Idrottsskolan arrangeras av Värnamo kommun i samarbete med RF SISU-Småland och lokala föreningar.

När, var och hur?

Du som har barn som kommer börja årskurs 2 i augusti kommer under vårterminen få ett brev hemskickat med mer information om idrottsskolan.

Dagar och tider för aktiviteterna varierar, men aktiviteterna är förlagda på kvällar och helger.

Anmälan och kostnad

Du anmäler dig via vårt bokningssystem Actor. Länk till annan webbplats.

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Idrottsskolan kostar 150 kronor per deltagare för hela terminen. I avgiften ingår aktiviteter, vattenflaska, t-shirt och diplom.

Utrustning

Utrustning för idrottandet finns att låna hos respektive förening, men barnen förväntas ha egna gymnastikskor och badkläder. Har barnen egen utrustning är det frivilligt att ta med den.

Frågor

För mer information är du välkommen att höra av dig till vårt kontaktcenter, 0370-37 70 00 eller kontaktcenter@varnamo.se.

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Vi får många frågor om kontaktuppgifter. I de flesta fall ska du kontakta vårt kontaktcenter på telefon 0370-37 70 00, eller via e-post: kontaktcenter@varnamo.se.

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 19 juni 2024