Dagläger på Solgården

På sommaren erbjuds dagläger på Solgården för dig som är nio till tolv år. På daglägret finns en blandning av aktiviteter så som bland annat paddla kanot, grilla och bygga vindskydd och det kommer finnas mycket fri tid för lekar och bad.

Anmälan för dagläger 2024 är öppen 1 februari - 31 maj. Det är ett begränsat antal platser.

Vecka 25 och 26 är nu fullbokat, det finns ett fåtal platser kvar vecka 27.

Anmälan och kostnad

Daglägret är endast för barn som är nio till tolv år och folkbokförda i Värnamo kommun. I sommar är daglägret vecka 25, 26 och 27. Måndag till fredag kl. 9.00-15.00. Barnet kan delta en till tre veckor. Du får önska veckor i e-tjänsten nedan.

Lägret kostar 200 kronor per vecka. I kostnaden ingår också frukt eller enklare fralla på morgonen, lunch och mellanmål på eftermiddagen.

Det finns inte möjlighet att få tillbaka kostnad för lägret om du av någon anledning senare vill avboka.

Du anmäler via e-tjänst nedan och väljer själv och hur många veckor du vill anmäla till. Anmäl dig senast 31 maj. Vi meddelar löpande om du fått en plats. Om du får en plats kommer mer information skickas till dig cirka en till två veckor innan start.

Buss till Solgården

Det finns möjlighet att kostnadsfritt åka buss till och från Solgården. Buss avgår från Värnamo station 8.30 och Ica kvantum cirka 8.40. Det går även buss från Rydaholm 8.30 och Horda cirka 8.40 till daglägret.

Har du frågor?

Välkommen att ringa kontaktcenter, 0370-37 70 00

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Vi får många frågor om kontaktuppgifter. I de flesta fall ska du kontakta vårt kontaktcenter på telefon 0370-37 70 00, eller via e-post: kontaktcenter@varnamo.se.

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 14 februari 2024