Gruppträning balans och styrka

Vill du träna för att bibehålla balans, styrka och kondition? Välkommen till multikomponent fysisk träning där vi fokuserar på balans, styrka och funktionell träning i grupp ledd av fysioterapeuterna i Värnamo kommun. Vi arbetar individuellt efter din förmåga och kapacitet.

Vi fortsätter att vara i Rörstorpsgårdens matsal, Ringvägen 36 i Värnamo hela vårterminen. Sista gruppträningen för våren är 28 maj. Vi startar upp igen efter sommaren tisdag 13 augusti på Exposkolan.

Övningarna anpassas till vars och ens förmåga och kapacitet. Klä dig i bekväma kläder och stadiga skor. Ta med vattenflaska. Även du som går med rollator eller har någon bakgrundssjukdom eller en kronisk sjukdom är välkommen att delta och få stöd i din träning.

Tid och plats

Träningen är på tisdagar kl. 11.00-12.00, Rörstorpsgårdens matsal, Ringvägen 36 i Värnamo.

Anmälan

Anmäl i förväg via e-tjänst här på sidan eller genom att höra av dig till Värnamo kommuns kontaktcenter, tfn. 0370-37 70 00 eller e-post kontaktcenter@varnamo.se.

För varje tillfälle finns det 18 platser. Bokning kan ske upp till 7 dagar i förväg och nya bokningar läggs upp på onsdagar.

Välkommen!

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Vi får många frågor om kontaktuppgifter. I de flesta fall ska du kontakta vårt kontaktcenter på telefon 0370-37 70 00, eller via e-post: kontaktcenter@varnamo.se.

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 21 maj 2024