Barn- och ungdomskultur

Vi har olika aktiviteter för barn och unga i Stadsbiblioteket och biblioteksfilialerna. Det kan vara sagostunder, film, teater, musik med mera.

Biljetter till evenemang i Gummifabriken

Alla biljetter köper du via Gummifabrikens webbplats och biljetterna hämtas i Gummi­fabrikens infocenter i huvudentrén.

Läs om hur du köper biljetter på Gummifabrikens webbplats Länk till annan webbplats.

Familjefredagar

Familjefredagar har vi några gånger per termin och är ibland på förmiddagen för mindre barn och ibland på eftermiddagen för lite äldre barn. De innehåller olika kulturupplevelser som till exempel teater, barn­utställningar, kreativ verkstad, sagostund eller film. Målet är att stärka integrationen och öka inkluderingen, kultur är ett språk alla förstår. Familjefredagarna, liksom andra evenemang för barn och unga på biblioteken, har alltid fri entré.

Barnteater

Vi vill erbjuda alla barn teaterupplevelser med professionella aktörer. Vi samverkar med Riksteatern Gislaved-Värnamo och kulturskolan. Det är både små och stora föreställningar som visas i Gummifabriken, kulturskolan och biblioteksfilialerna.

Evenemang

Du hittar alla aktuella evenemang för barn och unga i evenemangskalendern och på bibliotekens webbplats. Där hittar du också alla lovaktiviteter för sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov/läslov.

Evenemangskalendern på varnamo.se Länk till annan webbplats.

Bibliotekens webbplats, bibliotek.varnamo.se Länk till annan webbplats.

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Vi får många frågor om kontaktuppgifter. I de flesta fall ska du kontakta vårt kontaktcenter på telefon 0370-37 70 00, eller via e-post: kontaktcenter@varnamo.se.

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 17 januari 2024