Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

E-tjänster och blanketter

I e-tjänstportalen hittar du alla Värnamo kommuns e-tjänster och blanketter. Vissa e-tjänster kräver inloggning och signering med e-legitimation i form av bank-id. Din bank kan hjälpa dig om du behöver skaffa bank-id.

Problem med att signera e-tjänster.
Vi har just nu problem med att signera e-tjänster på Apple-produkter, det vill säga på iPhones, iPads och Apple-datorer.
Problemet är felanmält och vi hoppas att det går att lösa så snart som möjligt.

Våra e-tjänster fungerar inte som de ska i webbläsaren Internet Explorer. Använd gärna e-tjänsterna i en annan webbläsare.

Bank-id som e-legitimation

Bank-id är en e-legitimation som fungerar som ditt körkort eller id-kort för att legitimera dig på internet. Alla som har svenskt personnummer kan skaffa bank-id genom sin bank. Bank-id gör att företag och myndigheter kan identifiera och ingå avtal med privatpersoner på internet.

Mer information om bank-idlänk till annan webbplats.

Behandling av personuppgifter

Värnamo kommun behöver hantera och spara personuppgifter om dig för att handlägga ärenden och fatta beslut som rör dig och för att fullgöra skyldigheter enligt lag.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Du hittar mer information på kommun.varnamo.se/personuppgifterlänk till annan webbplats.

Senast granskad:
2020-06-04

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter