Träffpunkt Höjden

Träffpunkt Höjden vänder sig till dig, som är 18 år eller äldre och som upplever ohälsa eller ofrivillig ensamhet. Här hittar du öppettider och program för träffpunkten.

Vi har öppet hus varje torsdag kl. 10.00-16.00 med lunchstängt kl. 12.00-13.30. Du är välkommen för att få stöd och delta i olika aktiviteter som främjar både fysisk och psykisk hälsa.

För vissa av våra aktiviteter behövs en anmälan. Du hittar mer information om aktiviteterna i vårt program.

Vi strävar efter att vara en hälsofrämjande plats där gemenskap och ömsesidig support står i fokus. Genom att erbjuda en trygg och stöttande miljö vill vi underlätta för människor att dela sina erfarenheter och känna sig förstådda. Vårt övergripande mål är att varje individ ska kunna delta i meningsfulla aktiviteter som bidrar till en positiv utveckling av den psykiska hälsan.

Tider och program

Program och öppettider för vecka 21-24.

När du vill besöka oss

Besök oss personligen eller kontakta oss för mer information. Om du är ny besökare, erbjuder vi dig studiebesök. Ring och boka en tid som passar dig. Vid första besöket guider vi dig genom lokalerna och delar information om vår verksamhet.

Alla aktiviter är frivilliga att delta i. Vill man fika så kostar det 25kr och man kan betala med swish eller jämna kontanter.

Plats och kontakt

Du hittar oss på Gränsgatan 13 i Värnamo.

Du når oss via Värnamo kommuns Kontaktcenter: 0370-37 70 00 eller kontaktcenter@varnamo.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till Höjden och skapa meningsfulla stunder tillsammans!

Recovery College

Recovery College är ett lärandecenter till stöd för återhämtning från psykisk ohälsa. De erbjuder kurser dels på plats i bland annat Värnamo, dels digitalt. Kurserna är öppna för alla från 18 år.

Du hittar utbudet av vårens kurser och instruktioner om hur du ska anmäla dig på Kommunal utvecklings webbplats. Kom ihåg att du ska anmäla dig senast sju dagar före kursdatum.

Kurskatalog och ansökan finns på Recovery College kursutbud 2024 på Kommunal utvecklings webbplats Länk till annan webbplats.

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Vi får många frågor om kontaktuppgifter. I de flesta fall ska du kontakta vårt kontaktcenter på telefon 0370-37 70 00, eller via e-post: kontaktcenter@varnamo.se.

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 21 maj 2024