Träffpunkt Höjden

Träffpunkt Höjden vänder sig till dig, som är 18 år eller äldre och som upplever ohälsa eller ofrivillig ensamhet. Här hittar du öppettider och program för träffpunkten.

Från 15 februari har vi öppet kafé varje torsdag kl. 10.00-16.30. Då är du välkommen för att få stöd och delta i olika aktiviteter som främjar både fysisk och psykisk hälsa. Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Vi har också aktiviteter, där du kommer att behöva anmäla dig. När programmet är klart, publiceras det på den här sidan.

Vi strävar efter att vara en hälsofrämjande plats där gemenskap och ömsesidig support står i fokus. Genom att erbjuda en trygg och stöttande miljö vill vi underlätta för människor att dela sina erfarenheter och känna sig förstådda. Vårt övergripande mål är att varje individ ska kunna delta i meningsfulla aktiviteter som bidrar till en positiv utveckling av den psykiska hälsan.

När du vill besöka oss

Besök oss personligen eller kontakta oss för mer information. Om du är ny besökare, erbjuder vi dig studiebesök. Ring och boka en tid som passar dig. Vid första besöket guider vi dig genom lokalerna och delar information om vår verksamhet.

Plats och kontakt

Du hittar oss på Gränsgatan 13 i Värnamo.

Du når oss via Värnamo kommuns Kontaktcenter: 0370-37 70 00 eller kontaktcenter@varnamo.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till Höjden och skapa meningsfulla stunder tillsammans!

Recovery College

Recovery College är ett lärandecenter till stöd för återhämtning från psykisk ohälsa. De erbjuder kurser dels på plats i bland annat Värnamo, dels digitalt. Kurserna är öppna för alla från 18 år.

Du hittar utbudet av vårens kurser och instruktioner om hur du ska anmäla dig på Kommunal utvecklings webbplats. Kom ihåg att du ska anmäla dig senast sju dagar före kursdatum.

Kurskatalog och ansökan finns på Recovery College kursutbud 2024 - Kommunal utveckling Länk till annan webbplats.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 16 februari 2024