Publicerat:

Renovering av simhallen i sommar – så påverkas dina träningsmöjligheter

Från och med den 3 juni till den 8 september kommer simhallen och duschutrymmena till omklädningsrummen på entréplan att genomgå omfattande renoveringar. Dessa faciliteter kommer att vara stängda under denna period. Basturna kommer också att vara stängda.

Samtidigt kommer gymmet på plan 3 att vara öppet som vanligt, med undantag för den 1-2 juli då entrégrindarna byts ut. Gymmets öppettider följer receptionens öppettider under dessa två dagar.

För att kompensera de kunder som påverkas av stängningen, kommer abonnemang för bad och gym att förlängas automatiskt, och autogirobetalningar kommer att pausas. Under juni månad erbjuds dessutom ett förmånligt erbjudande: när du köper ett månadskort får du kortet laddat med två månader.

Kompensation för dig som har köpt halvårskort eller årskort som sträcker sig över denna period

Du som har ett halvårskort eller årskort för bad, eller bad plus gruppträning, förlänger vi automatiskt abonnemanget under den period vi har stängt.

Du som har ett halvårskort eller årskort för gym, eller gym plus gruppträning får abonnemanget förlängt automatiskt 1 månad.

Kompensation för dig med autogiro

Vi pausar autogirot för bad och bad plus gruppträning automatiskt under den tid vi har stängt. Om du i stället vill säga upp ditt autogiro ber vi dig att kontakta receptionen för hjälp med detta.

Erbjudande i juni

Vid köp av ett månadskort får du två månader. För att ta del av erbjudandet köper du det på plats i receptionen. Erbjudandet gäller hela juni månad.

Läs om renoveringen och ändrade öppettider på Simhallens webbsida.