Bidrag och stöd till föreningar

Vi på fritidsservice ger stöd och service till alla föreningar i Värnamo kommun. På den här sidan hittar du information, riktlinjer och ansöknings­blanketter för en del föreningsbidrag.

Fritidsservice bidrag

Hos fritidsservice kan du söka föreningsbidrag till din förening som driver regelbunden verksamhet för:

• barn och unga
  • funktionsrättsföreningar
  • pensionärsföreningar
  • samhällsnyttiga föreningar.

Ansöka om bidrag från fritidsservice

Alla föreningsbidrag och arrangemangsbidrag som hanteras av fritidsservice söks via webbplatsen Actor smartbook. Länk till annan webbplats.

Att söka föreningsbidrag för barn- och ungdomsverksamhet. Pdf, 148 kB.

Att söka föreningsbidrag för funktionsrättsföreningar, pensionärsföreningar och samhällsnyttiga föreningar. Pdf, 48 kB.

Energi- och klimatbidrag

Föreningar kan söka energi- och klimatbidrag för investeringar som innebär minskad energianvändning och/eller minskad klimatpåverkan.

Bidraget uppgår till 50 procent eller max 200 000 kr.

Riktlinje för energi- och klimatbidrag. Pdf, 78 kB.

Kulturförvaltningens bidrag

Kulturförvaltningen hanterar bidrag till kulturföreningar, hembygds­föreningar och studieförbund.

Mer information om kulturförvaltningens bidrag.

Bidrag för enskilt avlopp

Föreningar kan få bidrag för att förbättra enskilda avlopp som är i dåligt skick.

Att söka bidrag till åtgärd av enskilt avlopp. Pdf, 32 kB.

Integrationsfrämjande projekt

Alla föreningar i Värnamo kommun kan söka bidrag för integrations­främjande projekt hos medborgarförvaltningen.

Riktlinje för anslaget till integrationsfrämjande projekt. Pdf, 117 kB.

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 13 juni 2022