Tolk

Tolkservice är en kommunal tolkförmedling. Tolkservice har möjlighet att förmedla över 40 språk. De som tolkar har tystnadsplikt.

Det här kan tolkservice hjälpa till med

Vi arbetar mest med platstolkning, men även telefontolkning förekommer i de fall då platstolkning inte är möjlig. Tolkservice genomför även översättningar av dokument till olika språk.

Vi finns för att hjälpa er som möter människor som är i behov av tolk. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vårt mål är att hålla god kvalitet och att rätt tolk ska vara på rätt plats. Vi har över 115 registrerade tolkar som är prövade och god­kända. Vissa tolkar är auktoriserade och har specialkompetens.

För att kunna utveckla verksamheten är dina synpunkter väldigt viktiga. Tveka därför inte att ta kontakt med oss om du har klagomål eller andra synpunkter.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer. Vi kan även komma till er och informera om vår verksamhet.

Boka eller avboka tolk

För att kunna boka tolk måste du först kontakta oss så att vi kan registrera er. Du får då inloggningsuppgifter till vårt bokningssystem Taqs där du gör bokning av tolk. Du måste boka minst 48 timmar innan för att kunna använda e-tjänsten för din bokning.

Ska du avboka tolk gör du också det via systemet Taqs. Tänk på att du behöver avboka senast 24 timmar innan bokad tid för att inte blir debitterad en kostnad. För avbokning senare kommer du bli debiterad en kostnad.

Vill du bli tolk?

Här kan du som är intresserad av att bli språktolk hos Tolkservice Värnamo anmäla ditt intresse.

Kontakt tolkservice

0370-37 75 42

tolk@varnamo.se

Öppettider

Måndag till torsdag kl. 8.00-16.30

Fredag kl. 8.00-15.30

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 15 maj 2024