Publicerat:

Vatten och eld

Kom och lär dig mer om sjövett och eldningsvett på vår kväll om vatten och eld! Under kvällen kommer du att ha möjlighet att träffa personer från Räddningstjänsten som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper kring säkerhet vid sjön och hur man hanterar eld på ett ansvarsfullt sätt.

Tid: Onsdagen den 24 maj, drop in klockan 16.00-19.00.

Plats: Trygghetscenter, stadshuset Värnamo

Vi vet att många av oss gillar att tillbringa tid vid sjön eller i skogen och kanske tända en eld för att grilla eller bara mysa. Men det finns många risker och faror som kan uppstå, och därför är det viktigt att vi lär oss mer om hur man kan undvika olyckor och hålla oss säkra.

Under kvällen kommer vi att diskutera olika ämnen som kan påverka säkerheten vid sjön och hur man ansvarsfullt hanterar eld. Vi kommer också att erbjuda tips och råd om hur man kan förbereda sig för en dag vid sjön eller i skogen.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår kväll om vatten och eld och ta del av dina frågor och idéer. Tillsammans kan vi lära oss mer om sjövett och eldningsvett och skapa en säkrare miljö för oss alla. Välkomna!