Gruppbostad Brushanegatan

Gruppbostaden stod färdig hösten 2010 och finns i bottenvåningen i ett hyreshus på Vråen i Värnamo. I Vråen centrum finns bland annat bibliotek, vårdcentral och kafé. Till närmaste mataffär är det ungefär 600 meter. I området finns flera promenadstråk.

Brushanegatan 1

Boendet har fem lägenheter i anslutning till gemensamhetsdelen. Lägenheterna är ljusa och består av ett rum med köksdel  och en handikappanpassad toalett med dusch. Samtliga lägenheter har egen uteplats. Utanför huset finns en trädgård med bland annat sittplatser och möjlighet att grilla.

Brushanegatan 3

Boendet har sex lägenheter för boende och en träningslägenhet i anslutning till gemensamhetsdelen. Lägenheterna är ljusa och består av ett rum med köksdel  och en handikappanpassad toalett med dusch. Några lägenheter har egen uteplats. Utanför huset finns en trädgård med bland annat sittplatser och möjlighet att grilla.


Brushanegatan, Värnamo

Förslag på innehåll som kan vara intressant för dig

Hjälpte sidan dig?

Vi får många frågor om kontaktuppgifter. I de flesta fall ska du kontakta vårt kontaktcenter på telefon 0370-37 70 00, eller via e-post: kontaktcenter@varnamo.se.

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 18 oktober 2023