Barn- och ungdomshälsan

Barn- och ungdomshälsan är en mottagning som drivs av Region Jönköpings län. Vi vänder oss till dig som är mellan 6 och 18 år och bor i Värnamo, Gislaved, Gnosjö eller Vaggeryds kommun.

Hos oss kan du få råd och stöd om det är något som gör att du inte mår bra. Vi har erfarenhet och tystnadsplikt och du är alltid välkommen att prata med oss.

Vi hjälper dig som inte mår bra inuti

Vi kan ge råd och stöd om det är något som gör att du inte mår bra. Du kanske är orolig eller nedstämd, har ångest eller relationsproblem. Eller har huvudvärk eller magont utan att du är sjuk. Vi kan även hjälpa dig att få behandling om det behövs.

Dina föräldrar är också välkomna att höra av sig till oss, men du bestämmer själv om du vill att dina föräldrar ska veta om att du vill ha vår hjälp.

Ring och prata med oss

Du är alltid välkommen att ringa till oss. Ibland kan det räcka att få prata med någon i telefon om dina tankar. I andra fall kan det kännas bättre att träffas istället. Då bokar vi in en tid så att du får komma till oss och prata.

Kontaktuppgifter till oss på Barn- och ungdomshälsan hittar du i kontaktrutan längst ner på sidan.

Välkommen!

Vi som jobbar på barn- och ungdomshälsan:  Maria Heiver, psykolog och enhetschef, Åsa Pettersson, kurator, och Linda Oksanen, specialistsjuksköterska.

Vi på barn- och ungdomshälsan finns till för dig när du behöver hjälp. Från vänster Maria Heiver, psykolog och enhetschef, Åsa Pettersson, kurator, och Linda Oksanen, specialistsjuksköterska.

Faktaruta

Barn- och ungdomshälsan är en del av Region Jönköping län. Det finns tre mottagningar i Jönköpings län: i Värnamo, Huskvarna och Nässjö.

Vi som arbetar på Barn- och ungdomshälsan är psykologer, socionomer, specialistsjuksköterskor och barnläkare. Det finns även möjlighet att träffa sjukgymnast och dietist.

Kontakt barn- och ungdomshälsan

010-241 10 30

Öppettider

Måndag till fredag kl. 10.00-12.00

Hitta till oss

Pilgatan 16 B

331 30 Värnamo

Det här var kanske det du letade efter?

Hjälpte sidan dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!


Hur kan vi göra informationen bättre för dig? Webbadress till sidan bifogas i meddelandet.

Senast ändrad 17 mars 2022